Siguranta platii online

Sistemul de plata on-line este dezvoltat de catre  Netopia MobilPay si presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. Platile on-line efectuate pe site-ul partenerului Netopia  MobilPay beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verified by Visa si MasterCard Secure Cod).
3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).
 
In vederea finalizarii tranzactiei in conditii optime va trebui sa furnizati:
- Numele posesorului de card
- Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii)
- Data expirarii cardului - Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura)
 
Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar. Datele de card sunt transmise direct la Garanti Bank, prin intermediul acestei banci realizandu-se decontarea.
 
Site-ul nostru nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Lasa-ne un feedback

Feedback-ul dvs. este important pentru noi. Pe baza feedback-ului primit de la dvs. incercam sa imbunatatim serviciile si sa respectam cerintele dvs.
100% din clienti recomanda aerosky


lasa-ne un feedback