Politica de confidentialitate a Aerocenter srl, operator de date cu caracter personal nr. 32856 pentru site-ul www.aerosky.ro

Aerocenter intelege si respecta importanta datelor dvs. personale. In aceasta sectiune va vom explica cum colectam si utilizam datele dvs. personale si cum puteti modifica datele deja introduse.

Cum sunt colectate datele dvs. personale pe www.aerosky.ro?
Aceste date va sunt solicitate in mai multe circumstante, astfel:
- cand creati o rezervare sau cumparati un serviciu de pe pagina noastra web sau prin e-mail, posta, fax sau telefon.
- cand va inregistrati ca si utilizator al paginii noastre, va inscrieti la serviciul de newsletter

Cine colecteaza datele dumneavoastra personale?
Operatorul care colecteaza datele dumneavoastra personale este SC AEROCENTER SRL din Cluj Napoca , Piata Cipariu 15, telefon +4 0264-439117 . Aerocenter  este inregistrat ca operator de date cu caracter personal cu numarul 32856 pentru site-ul www.aerosky.ro.

Cum folosim datele dumneavoastra?
Datele dumneavoastra sunt utilizate in urmatoarele scopuri:
- pentru a va asigura un serviciu la un standard inalt si pentru a va ajuta sa utilizati la maximum resursele paginii noastre web.
- pentru a definitiva rezervarile si achizitiile pe care le-ati efectuat prin intermediul site-ului nostru, precum si pentru a raspunde cat mai eficient la cererile primite din partea dvs.
- pentru a va furniza un serviciu personalizat si de a va asigura ca nu veti omite nici o oferta sau informatie care v-ar putea interesa
- alte scopuri administrative si analize interne
- in cazul in care ne veti contacta pe e-mail, vom folosi informatia furnizata pentru a va oferi serviciul cerut

Informatiile pe care ni le furnizati ne vor permite sa va trimitem ofertele noastre speciale, sa va oferim informatii actualizate ale www.aerosky.ro :

-  Data nasterii ne este necesara in a determina virsta dumneavoastra. Majoritatea companiilor aeriene ofera importante reduceri de pret tinerilor sau seniorilor, insa precizarea virstei exacte este obligatorie.
-    Numarul de telefon si adresa de e-mail este obligatorie in definitivarea unei rezervari de bilet de avion sau de vacanta pentru ca trebuie sa avem datele de contact in cazul modificarii zborurilor sau a rezervarilor de vacante.
-    Datele de pe cartea de credit. In cazul rezervarilor cu plata online sau a rezervarilor ce necesita o garantie cu carte de credit trebuie sa colectam aceste date pentru a putea procesa plata sau a garanta rezervarea dumneavoastra.
-    Datele din actele de identitate sau de stare civila. Legislatia in vigoare ne obliga sa avem un control strict asupra identitatii persoanelor care fac plati peste un anumit nivel sau care solicita asistenta in obtinerea unei vize turistice. De asemenea, unele companii aeriene sau unele state solicita aceste date pentru a putea emite biletele de avion sau a calatori pe teritoriul lor.
-    Datele din permisul de conducere. In cazul inchirierii unui autovehicul sau intermedierii rezervarii la rent a car, suntem obligati sa avem datele din permisul dumneavoastra de conducere pentru a putea face dovada ca aveti dreptul sa conduceti un autovehicul.

Catre cine pot fi divulgate aceste informatii?
Datele despre dvs. pot fi divulgate catre partenerii nostri si vor fi folosite doar in scopul efectuarii cererii dvs. de rezervare.
Nu vom divulga aceste date catre alte terte parti, exceptand cazul in care aceste parti sunt implicate in procesul de efectuare a unei rezervari sau achizitii pe pagina noastra web (incluzand aici si echipa noastra de customer service).
Datele dvs. pot fi divulgate in cazul in care anumite legi cer in mod obligatoriu acest lucru. De asemenea putem divulga datele dumneavoastra catre terte parti sau consultanti care actioneaza in numele nostru sub rezerva obligatiei acestora din urma de a pastra datele dumneavoastra confidentiale.
Toate companiile aeriene sunt obligate prin lege sa divulge informatiile despre rezervarile pasagerilor (pe zborurile catre Marea Britanie, Australia sau Statele Unite ale Americii) agentiilor guvernamentale in cauza, inca dinaintea sosirii in tara respectiva. Aceste informatii sunt folosite in scopul asigurarii securitatii statelor respective.
Astfel, trebuie sa va informam ca informatii cu privire la datele dumneavoastra de identitate vor fi comunicate companiilor aeriene prin sistemul de rezervari Amadeus.

Transferul informatiei
Pentru indeplinirea scopurilor definite mai sus, putem transfera informatiile dumenavoastra dincolo de granitele Romaniei, incluzand tari din afara Europei. Fiecare tara poate oferi diferite niveluri de protectie a informatiei dvs.
Sistemul de plata on-line asigura ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Cum puteti modifica datele dummneavoastra?
Am incercat sa facem tot posibilul sa va facilitam modificarile pe care intentionati sa le efectuati odata ce ati completat anumite informatii despre dvs. Ori de cate ori va veti conecta cu datele dumneavoastra personale, veti vedea un link denumit „Utilizatori” care va va permite sa modificati sau sa stergeti detaliile dvs. Conform Legii nr. 677/2001 aveti dreptul sa modificati sau sa stergeti in parte sau in totlaitate datele inregistrate. Daca doriti sa aflati orice alte informatii despre datele pe care le detinem va rugam sa ne trimiteti un e-mail la rezervari@aerosky.ro.
Totodata, aveti dreptul de a cere justitiei stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal trasmise prin intermediul nostru catre companiile aeriene sau companiile furnizoare de servicii.
Ce se intimpla in situatia in care nu doriti sa dezvaluiti datele cu caracter personal?
Datele cu caracter personal mentionate mai sus ne sunt necesare procesarii rezervarilor dumneavoastra. Trebuie sa mentionam ca ne este imposibil sa procesam rezervari care nu contin aceste date obligatorii.
In cazul in care nu doriti sa ne comunicati aceste date cu caracter personal aveti dreptul de a intrerupe in orice moment rezervarea dumneavoastra.

Profilurile calatorilor
Aerocenter colecteaza informatii despre calatori atunci cand se efectueaza o rezervare prin site-ul agentiei. Aerocenter va ofera de asemenea facilitatea autocompletarii datelor profilului dvs. ori de cate ori veti efectua o noua rezervare prin site-ul nostru.
Aceste date includ numele calatorului, data nasterii, detaliile de contact, preferintele pentru meniuri, datele de facturare, seriilor card-urilor de fidelitate ale companiilor aeriene si alte preferinte de calatorie. Aceste informatii sunt necesare finalizarii rezervarii sau a altor cerinte, precum si pentru scopuri administrative sau analize interne.
Deoarece profilul dumneavoastra poate include si date despre terte persoane, va rugam sa va asigurati ca orice informatie completata despre alte persoane (altele decat dvs.) a fost furnizata cu acordul acestora pentru a fi folosita in conformitate cu prezenta politica de confidentialitate.

Feedback
Aerosky.ro ofera posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor respective.

Dezabonare
Daca doriti sa nu mai primiti newsletter-e sau alte detalii despre diferite promotii si oferte speciale va rugam sa ne trimiteti un e-mail la rezervari@aerosky.ro
 
 

Lasa-ne un feedback

Feedback-ul dvs. este important pentru noi. Pe baza feedback-ului primit de la dvs. incercam sa imbunatatim serviciile si sa respectam cerintele dvs.
100% din clienti recomanda aerosky


lasa-ne un feedback