Despre Aerosky - Vanzare Bilete Avion online

       Platforma de rezervari online Aerosky  este marca detinuta de agentia de turism Aerocenter, cu sediul in Cluj-Napoca. Agentia Aerocenter a fost infiintata in anul 2000, avand ca obiect principal de activitate vanzarea biletelor de avion.
       In cei paisprezece ani de experienta, agentia si-a diversificat serviciile, trecand de la servicii pe care le ofera orice agentie de turism, la servicii personalizate, pe care le ofera putine agentii de turism din Romania. Daca la inceput si in anii urmatori agentia se axa pe vanzarea biletelor de avion, a pachetelor turistice in regim charter si a vacantelor interne, din anul 2005, Aerocenter a inceput sa-si dezvolte sectiunea de vacante exotice personalizate sau tailor made. Motivele dezvoltarii sunt doua. Primul este acela ca turistul din Romania secolului XXI a inceput sa se schimbe si sa aiba nevoi, cerinte si planuri de vacanta speciale, ce nu se regaseau in pachetele turistice standard. Al doilea motiv pentru care Aerocenter a investit si dezvoltat sectiunea de vacante customizate este faptul ca acestea erau parte a viziunii managementului agentiei, format din trei femei pasionate de acest domeniu. Viziunea existase inca de la infiintarea agentiei, insa conditiile favorabile de implementare a acesteia depindeau foarte mult de tendintele pietei de turism din Romania. Noul trend in materie de serviici turistice a adus inovatie, imaginatie si posibilitati nenumarate de a crea o vacanta unica pentru fiecare client in parte. Aerocenter a incheiat parteneriate cu turoperatori de renume mondial, dar si cu turoperatori locali din tari ca Thailanda, Malaysia, Sri Lanka sau Vietnam, pentru a obtine tarife competitive la hoteluri, circuite si alte servicii turistice la sol. Aceste parteneriate au presupus garantii financiare pe care putine agentii din Romania si le puteau permite. Pentru informatii competente si documentate, agentii de turism au urmat fiecare calatorii de informare in cele mai indepartate colturi ale lumii, iar agentii de ticketing au zburat cu diferite tipuri de aeronave si au vizitat aeroporturi din Europa, pana in Orientul Mijlociu, pentru a se documenta despre confortul la bord si facilitatile din aeroporturi. In prezent, echipa Aerocenter este formata din 11 profesionisti, fiecare avand studii in domeniu si o  experienta in turism de minim 7 ani. Din aceasta echipa, 3 agenti de ticketing vor oferi asistenta in procesul de rezervare sau modificare a biletelor de avion pe aerosky.ro, experienta lor cumulata insumand 35 de ani, la o medie de varsta de 30 de ani.
         Calatorul modern este emancipat, educat si cu informatia la zi, de aceea ne-am gandit sa-i dedicam lui  aceasta platforma de rezervari de servicii turistice on line, care este usor de utilizat si de accesat din orice colt de lume in care acesta s-ar afla sau din confortul fotoliului de acasa. Platforma Aerosky pentru rezervarea serviciilor turistice online este unul dintre cele mai avansate sisteme de cautare din punct de vedere tehnologic, primul de acest fel din Romania.  Acesta va permite sa rezervati bilete de avion, hoteluri si asigurari de calatorie in cel mai comod si simplu mod, avand in spate ofertele a peste 600 de companii aeriene low-cost si de linie si zeci de hoteluri din intreaga lume.
         Ne-am gandit sa punem la dispozitia dumneavoastra ceea ce stim sa facem noi cel mai bine, inca din anul 2000, cand a luat nastere agentia Aerocenter. Viziunea noastra s-a putut materializa acum datorita celei mai moderne tehnologii care sta in spatele platformei de rezervari Aerosky.ro . Motorul de cautare este simplu si comod de utilizat, iar daca doriti asistenta la anumite proceduri de rezervare sau modificare a serviciilor contractate, specialistii Aerocenter sunt bucurosi sa va raspunda.
  • Peste 50.000 de bilete de avion vandute de la inceputul activitatii
  • 16.924.359 RON cifra de afaceri pentru anul 2013
  • Un portofoliu ce include clienti de notorietate dintre care enumaram doar cativa: IQuest Technologies, Office Depot Service Center, Transylvania College, TrustMed, Luxury Events, Romania Hypermarche, Plafar Impex, Teatrul Maghiar de Stat, Institutul Cultural Francez, Arobs Transilvania Software, etc

Lasa-ne un feedback

Feedback-ul dvs. este important pentru noi. Pe baza feedback-ului primit de la dvs. incercam sa imbunatatim serviciile si sa respectam cerintele dvs.
100% din clienti recomanda aerosky


lasa-ne un feedback