Blog

Qatar Airways- o companie de 5 stele
Qatar Airways- o companie de 5 stele
Qatar Airways este linia aeriana nationala a statului Qatar si una dintre cele mai de succes linii aeriene din industria aviatiei mondiale. Linia a cunoscut de-a lungul anilor una dintre cele mai rapide dezvoltari la nivel mondial.
 
25/8/2017
Blue Air a implinit 10 ani de existenta. Concurenta, la fel.
Blue Air a implinit 10 ani de existenta. Concurenta, la fel.
Avem de unde alege cand vine vorba de zboruri low cost din Romania: Blue Air, Wizz Air, Ryan Air, EasyJet, Vueling, Pegasus, Fly Dubai. De multe ori insa este greu de facut o alegere intre doua companii low cost care zboara pe aceeasi ruta si aproximativ la aceleasi costuri. Concurenta intre companii reiese insa din cifre.
8/1/2015
Qatar Airways ramane in top
Qatar Airways ramane in top
Qatar Airways este pe locul 1 in ceea ce priveste confortul oferit pasagerilor care zboara la clasa Economy, conform clasamentului Skytrax.
15/9/2014
Bun venit, Aerosky!
Bun venit, Aerosky!

Ne bucuram sa anuntam ca am deschis un nou canal de colaborare si  comunicare destinat pasionatilor de calatorii,  Aerosky - platforma pentru achizitionarea biletelor de avion online. Avand in spate o experienta de 14 ani in serviciile de turism si ticketing, agentia Aerocenter care detine site-ul Aerosky, s-a specializat in ultimii ani pe vanzarea prin intermediul internetului a  vacantelor personalizate clientilor din toata tara, care au devenit astfel clienti fideli fara sa fi trecut vreodata pragul agentiei. De aceea, crearea unei astfel de platforme a venit ca o consecinta fireasca, care sa raspunda cerintelor noului tip de calator modern, emancipat, educat, dornic de informatie si vesnic aflat in lipsa de timp.
11/6/2014
Fly Dubai anunta o noua destinatie exotica
Fly Dubai anunta o noua destinatie exotica
Compania aeriana Fly Dubai isi extinde zborurile din Otopeni catre India, mai exact in statul Goa, pe coasta de sud-vest a Indiei.
10/6/2014

Lasa-ne un feedback

Feedback-ul dvs. este important pentru noi. Pe baza feedback-ului primit de la dvs. incercam sa imbunatatim serviciile si sa respectam cerintele dvs.
100% din clienti recomanda aerosky


lasa-ne un feedback